[Ossm-members] Re: Ossm-members Digest, Vol 16, Issue 23

Marjan Buneski slanja at gmail.com
Fri Jan 21 03:39:08 UTC 2005


 > Georgi Stanojevski напиша:
> 
> > Имаш ли идеја како и во нормалните книжари (Анхоч ГТЦ) би се контролирало
> > да зимаат дискови само ептен заинтересирани луѓе или еден човек да не ги
> > разграба сите дискови?
> 
> Ептен заинтересирани? Ќе има контрола само некој да не ги земе сите дискови
> одеднаш. Човекот што работи таму ќе му рече дека може само еден да земе. И ќе
> го упати да контактира со нас ако му требаат повеќе.
> 
> --
> Новица

Мислам дека е океј еден човек да може да земе два до три диска.

Ако замоли. Мислам, без да ве контактира.

Се разбираме.

Поздрав.


More information about the Ossm-members mailing list