[Ossm-members] ОССМ известување: Убунту за Македонија

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jan 20 19:31:26 UTC 2005


Georgi Stanojevski напиша: 

> Имаш ли идеја како и во нормалните книжари (Анхоч ГТЦ) би се контролирало
> да зимаат дискови само ептен заинтересирани луѓе или еден човек да не ги
> разграба сите дискови?

Ептен заинтересирани? Ќе има контрола само некој да не ги земе сите дискови 
одеднаш. Човекот што работи таму ќе му рече дека може само еден да земе. И ќе 
го упати да контактира со нас ако му требаат повеќе.-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.More information about the Ossm-members mailing list