[Ossm-members] ОССМ известување: Убунту за Македонија

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jan 20 19:26:32 UTC 2005


Zlatko Trajceski напиша: 

> Инаку може да се стават плакати на ЕТФ на кои би пишувало - Убунту
> лунукс во барака 5 - пробајте го и вие! :-)

Океј, може да има дискови во редакцијата на Елфаско. Елфаско нека се погрижи 
студентите да знаат дека таму има дискови. Постер, соопштение, сеедно.


-- 
Новица

Fools speak because they have to say something.
Wise speak because they have something to say.More information about the Ossm-members mailing list