[Ossm-members] ОССМ известување: Убунту за Македонија

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Jan 20 19:29:45 UTC 2005


Aleksandar Balalovski напиша: 

> Во секој случај еве јас како студент таму и Деан како
> веќе дипломиран инжинер на тој факултет (Технички), сме во можност да го
> дистрибуираме бројот на дискови наменети за таму.

Одлично. Претпоставувам дека некако локално можете да направите маркетинг за 
работава?


-- 
Новица

"All that is necessary for the triumph of evil
is that good men do nothing." - Edmund BurkeMore information about the Ossm-members mailing list