[Ossm-members] Re: ОССМ известување: Убунту за Македонија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Jan 21 09:43:10 UTC 2005


Aleksandar Balalovski напиша:

> Моментално 
>групата стои слабо финансиски (не е тајна), ако се најди некој спонзор
>  
>
Во Скопје еден А3 црно-бел постер кошта 5 МКД. 5*20=100МКД. :)

Ако е во Битола поскапо, кажи ја тука ќе ви ги нарачам.

ПС Гимпаши! Треба некој да ги напраи постерите.. нешо Слободен софтвер, 
Убунту ГНУ/Линукс, А, У...More information about the Ossm-members mailing list