[Ossm-members] ОССМ известување: НСИО*

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jan 24 19:07:41 UTC 2005


> НСИО == Национална стратегија за информатичко општество.

Заборавив: најверојатно за ова ќе има полно работи по весници, па штом некој 
види нешто, нека пушти линк тука.
-- 
Новица

"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without 
accepting it." - AristotleMore information about the Ossm-members mailing list