[Ossm-members] Re: Trendo za Bill Gates i Linux

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Jan 25 13:04:40 UTC 2005


На 25 јан 2005 (вторник), Ivan Stojmirov напиша:

> хуманитарни цели одвоила преку 7 милијарди долари! А нашиве грлати 
> линуксаши не можат ни време да одвојат за превод на опенофис, гноме и 
> мозила...

Трендо идиот. 

Не ли знае колку заработува Бил Гејтс. 

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list