[Ossm-members] Re: Trendo za Bill Gates i Linux

Darko Nikolovski darkon at npk.com.mk
Tue Jan 25 13:19:59 UTC 2005


Georgi Stanojevski wrote:

>На 25 јан 2005 (вторник), Ivan Stojmirov напиша:
>
>  
>
>>хуманитарни цели одвоила преку 7 милијарди долари! А нашиве грлати 
>>линуксаши не можат ни време да одвојат за превод на опенофис, гноме и 
>>мозила...
>>    
>>
>
>Трендо идиот. 
>
>Не ли знае колку заработува Бил Гејтс. 
>
>  
>
>------------------------------------------------------------------------
>
>_______________________________________________
>Ossm-members mailing list
>Ossm-members at hedona.on.net.mk
>http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>  
>
БАе културно кажете му дека ние правиме се што можеме во рамките на 
нашите можности, да имав ја толку кеш ко били, не вакцини за децата, 
него и за сите у светот ке купев. Што се однесува на преводот, секгаш 
помшта ни е добредојдена, и не мора да бидеш познавач или љубител на 
линукс да помогнеш, па слободно нека  земе некоја .по датотек и нека 
донира млку од неговото слободно време за добри цели :( Можеби нема да 
им помогне на болните деца од светот, ама ќе и помогне на нашата 
Македонска болна ИТ индустрија :) )
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: darkon.vcf
Type: text/x-vcard
Size: 335 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20050125/e3579010/attachment.vcf>


More information about the Ossm-members mailing list