[Ossm-members] Re: Trendo za Bill Gates i Linux

Vladislav Bidikov bidikovi at unet.com.mk
Tue Jan 25 17:35:47 UTC 2005


Зоран Димовски wrote:
> сега за сега има нешто како мини речник на стандардизирани зборови што 
> се користат во KDE и Mandrake. тој мини речник е лекториран 
> (Благодарение на Боби и на лекторите што работат со него) и сега за сега 
> супер иде работава. Што имаше грешки во Mandrake сега ги поправам според 
> лекторираните зборови и се троши многу време за поправање. Иначе 
> извадете што имате од Gnome да се видеме и да стандардизираме, тоа и не 
> е толку голем проблем само тоа ако може после сесијата што се има :)))

URL nesto ovo ono ? mail ? download ?

Posle sesija apsolutnoooo :-)

-- 
V.B
More information about the Ossm-members mailing list