[Ossm-members] povod: Gejts doniral 750 milioni dolari

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Wed Jan 26 10:48:31 UTC 2005


> > А нашиве грлати линуксаши не можат ни време да одвојат за превод на
> > опенофис, гноме и мозила...
>
> Немојте да ширите дезинформации!!! :-|

абе што ти текна да реагираш?? :)

на сите им е јасно дека доблест е да дадеш кога немаш, а не кога имаш.

-- 
дамјан

                Where do you think you're going today?More information about the Ossm-members mailing list