[Ossm-members] Re: povod: Gejts doniral 750 milioni dolari

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Wed Jan 26 12:29:04 UTC 2005


Georgi Stanojevski wrote:
> Ама штом за мотивицијата го направи, јас ти простувам и во скоро време 
> ќе пробаме опипливо да ја оправдаме мотивацијата! :)
> 
> Но харм дан, сеуште Оннет ми е прв сајт по оцабајлечки. :)

Му се упика бе! :-)

Сеа ни дужи услуга, што значи дека наредниот пат ќе објави некоја вест, 
под услов Глиша да му ја прати.  :-)
-- 
Emancipate yourselves from mental slavery, none but ourselves can free 
our minds.More information about the Ossm-members mailing list