[Ossm-members] Re: Гејтс донирал 750 милиони долари!

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Jan 26 12:57:16 UTC 2005


Bozidar Proevski wrote:

>Почитуван г-дине Мацановски т.е. Трендо
>  
>

Ајдеее.. не требаше сите да му праќаме.. не му праќајте веќе, кажа и сам 
дека се зезал и готово.
More information about the Ossm-members mailing list