[Ossm-members] Re: Гејтс донирал 750 милиони долари!

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Wed Jan 26 13:11:34 UTC 2005


Arangel Angov wrote:

> Bozidar Proevski wrote:
>
>> Почитуван г-дине Мацановски т.е. Трендо
>>  
>>
>
> Ајдеее.. не требаше сите да му праќаме.. не му праќајте веќе, кажа и 
> сам дека се зезал и готово.

А може ли тоа да го е кажал само побрзо за да се откаче. Ни го знам ни 
го познавам од дека да знам дека се зајбава (го знаеш ли?). Јавно кажува 
и критикува, како може да се зајбава?

П.С. не ме интересира ништо што рекол само сакам да потенцирам дека 
критиките кон него се со право пратени.


More information about the Ossm-members mailing list