Re: [Ossm-members]ОССМ известување: Убунту за Македонија

Dragan Jovanoski dbug at mt.net.mk
Thu Jan 27 09:15:20 UTC 2005


Ok. Ke se dogovorime den-dva pred da dojdam nakaj Skopje. Keep in touch.

Dragan


----- Original Message ----- 
From: "Новица Наков" <novica at bagra.org>
To: <ossm-members at hedona.on.net.mk>
Sent: Thursday, January 27, 2005 12:43 AM
Subject: Re: [Ossm-members]ОССМ известување: Убунту за МакедонијаМногу е веројатно дека Слободен софтвер Македонија нема веднаш да нарачува
уште дискови. Така земи сега едно туце, па подели кога ќе можеш. За во
иднина
ќе видиме.


More information about the Ossm-members mailing list