Re: [Ossm-members]ОССМ известување: Убунту за Македонија

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Thu Jan 27 10:04:50 UTC 2005


>За Битолчани: Кога доаѓа човекот ваш во Скопје?

Вчера имаше еден, денес друг, а изгледа дека ќе има и еден за викнедов.
Кажете од каде и кога да се земат CD-ата од Скопје и на кој да му се дадат
во Битола.

ДеанMore information about the Ossm-members mailing list