Re: [Ossm-members]ОССМ известување: Убунту за Македонија

Ѓоре Захарчев aristotel at mt.net.mk
Thu Jan 27 17:34:22 UTC 2005


From: "Новица Наков" <novica at bagra.org>
Sent: Tuesday, January 25, 2005 7:01 PM


>За Ѓоре Захарчев: да се договориме каде ќе ги земеш дисковите?

Мојот мобилен е 070 743 742 Ај ако сакаш прати една СМС порака за да го
добијам бројот на твојот мобилен за да ти се јавам во сабота кога ќе доаѓам
во Скопје за да се најдеме.

ПС. Ако можеш уште денес за да може навреме да ти се јавам, можеби уште
утре.


Поздрав,

Ѓоре.
More information about the Ossm-members mailing list