[Ossm-members] Re: GPL licenca - prevod

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Jul 4 18:51:52 UTC 2005


На 04 јул 2005 (понеделник), Zaklina Gjalevska напиша:

> >Пошто очигледно некој ја зима од бугарски преводот има многу бугарски
> >зборчиња и реченици. 

Не ја земаат од бугарски туку дечкото бил "тешка дијаспора". :)


> >Па кој како има време може да помогне да се среди, заедно сме посилни.
> >
> Јас имав некој превод од поодамна, само не стигнав да го прегледам. Би 
> можела да направам споредба со овој превод...

А да ми го пратиш?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list