[Ossm-members] Re: GPL licenca - prevod

Zaklina Gjalevska zaklina at nubsk.edu.mk
Tue Jul 5 06:09:45 UTC 2005


Georgi Stanojevski wrote:

>На 04 јул 2005 (понеделник), Zaklina Gjalevska напиша:
>
> 
>
>>>Пошто очигледно некој ја зима од бугарски преводот има многу бугарски
>>>зборчиња и реченици. 
>>>   
>>>
>
>Не ја земаат од бугарски туку дечкото бил "тешка дијаспора". :)
>
>
> 
>
>>>Па кој како има време може да помогне да се среди, заедно сме посилни.
>>>
>>>   
>>>
>>Јас имав некој превод од поодамна, само не стигнав да го прегледам. Би 
>>можела да направам споредба со овој превод...
>>  
>>
>
>А да ми го пратиш?
> 
>
Договорено.
Да го погледнам денес-утре уште еднаш да не се протнала некоја „смешка“, 
оти одамна беше кога го преведов, па потоа праќам.
Btw, имам превод и на LGPL.
Поздрав, Ж.More information about the Ossm-members mailing list