[Ossm-members] Re: Re: GPL licenca - prevod

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Jul 5 14:03:11 UTC 2005


На 05 јул 2005 (вторник), Zaklina Gjalevska напиша:

> Договорено.
> Да го погледнам денес-утре уште еднаш да не се протнала некоја 
> ???смешка???, оти одамна беше кога го преведов, па потоа праќам.
> Btw, имам превод и на LGPL.

Веднаш праќај и тоа.:) 
Немора толку да го проверуваш, ќе го ставиме на Википедиа па ќе го гледаме
заедно. 

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list