[Ossm-members] Re: kernel howto na makedonski

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jul 11 16:26:56 UTC 2005


Vladimir Stefanov wrote:

> Мислам дека можеш ова да го додадеш во преводот, многу е полесно за 
> почетници.


А ако нешто тргне наопаку, од кај ќе знае после која команда му се 
заебало нешто? :\

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list