[Ossm-members] Re: kernel howto na makedonski

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon Jul 11 18:16:46 UTC 2005


Arangel Angov напиша:

> Vladimir Stefanov wrote:
>
>> Мислам дека можеш ова да го додадеш во преводот, многу е полесно за 
>> почетници.
>
>
>
> А ако нешто тргне наопаку, од кај ќе знае после која команда му се 
> заебало нешто? :\
>
Тоа е низа од команди, може и една по една да се задаваат. Мене ми беше 
зборот за „make install“ командата, не е спомната во упатството.


More information about the Ossm-members mailing list