[Ossm-members] Превод на Азуреус

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Tue Jul 12 09:00:53 UTC 2005


Почнав да го преведувам Азуреус. Сега за сега ми требаат предлози за 
превод на:

Seeds
Peers

Фала.


More information about the Ossm-members mailing list