[Ossm-members] Re: Ден на слободниот софтвер

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Jul 13 16:22:52 UTC 2005


Дамјан wrote:

>отварањето на проектот Mk-connects беше проследено со video-конференција 
>помеѓу две школи... можеме ли и тоа на Linux да го направиме.
>

Може со gnomemeeting, само да најдеме некоја камера што не е тиња ко Филипс.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list