[Ossm-members]Ден на слободниот софтвер

KNaum knaum666 at on.net.mk
Fri Jul 15 23:25:33 UTC 2005


Ѓоре Захарчев wrote:

>>По (не толку) случаен избор се договараме со неколку
>>(10?) средни училишта од
>>земјава да им подесиме интернетот
>>од Macedonia Connect да им работи и под
>>оној инсталираниот Мендрејк.
>>    
>>
>
>Мендрејк имаше на Кинеските компјутери колку што се сеќавам зар не?
>  
>
Имаше првите 2-3 месеци, после виндоузот ко почна да заебава некои 
кретени во согласност со професорите го преинсталираја и ги форматираја 
целосно дисковите на сите компјутери и се стори со мандракот. 100% 
истава работа е направена уште најмалку по десетина други школи.

-- 
Black pearls will shine so bright, of the draconian might.
More information about the Ossm-members mailing list