[Ossm-members] Re: Консолидација на преводите

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jul 18 09:25:23 UTC 2005


Дамјан напиша:

>Организацијата Метаморфозис сака да помогне во локализација на некој слободен 
>софтвер (за windows) што потоа ќе се стави на CD (ала TheOpenCD) за да се 
>дистрибуира и користи во разни други невладини организации.
>

Уште би додал дека пожелно е познавање на софтверските апликации и 
одлично познавање на англискиот јазик.

Каде треба да се пријавуваат луѓе?


-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list