[Ossm-members] Re: Консолидација на преводите

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Mon Jul 18 16:43:41 UTC 2005


> Каде треба да се пријавуваат луѓе?

тука, кога ќе знаеме со колку човечки ресурси располагаме ќе збориме со 
метаморфозис... 


-- 
дамјан

               I believe the technical term is "Oops!"More information about the Ossm-members mailing list