[Ossm-members] Re: Консолидација на преводите

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Tue Jul 19 00:23:38 UTC 2005


Дамјан wrote:

>>Каде треба да се пријавуваат луѓе?
>>    
>>
>
>тука, кога ќе знаеме со колку човечки ресурси располагаме ќе збориме со 
>метаморфозис... 
>
Добро а мора да се наоѓаме во Скопје. Може еве пр. јас дома да си 
преведувам дома (кочани) ?
Може ли некако ова да се спроведе?More information about the Ossm-members mailing list