[Ossm-members] Re: Консолидација на преводите

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Tue Jul 19 06:34:15 UTC 2005


Зоран Димовски напиша:
> Дамјан wrote:
> 
>>> Каде треба да се пријавуваат луѓе?
>>>   
>>
>>
>> тука, кога ќе знаеме со колку човечки ресурси располагаме ќе збориме 
>> со метаморфозис...
> 
> Добро а мора да се наоѓаме во Скопје. Може еве пр. јас дома да си 
> преведувам дома (кочани) ?
> Може ли некако ова да се спроведе?

  И јас сум за од по дома. Нема логика да висеме по училници, може секој 
по дома да си земе превод и готова ствар.


More information about the Ossm-members mailing list