[Ossm-members] Re: Консолидација на преводите

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Jul 20 10:07:14 UTC 2005


Vladimir Stefanov wrote:

> И јас сум за од по дома. Нема логика да висеме по училници, може секој 
> по дома да си земе превод и готова ствар.


Јас секако ги преведувам Гејм, иксчат и уште некои, така да рачунајте ме 
и мене. Во секој случај и ја би преведувал од дома пошто иам интернет а 
и не ми се шета многу по жешково.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list