Re: [Ossm-members]Консолидација на преводите

Ѓоре Захарчев aristotel at mt.net.mk
Wed Jul 20 19:17:29 UTC 2005


Новица Наков напиша:

>> Дополнително метаморфозис има некој мал буџет за слободен софтвер
>
> Мислам дека би било добро да ги одредиме сопствените приоритети:
>
>

Еве и јас се пријавувам за превод, шо треба кажете.> Со други зборови, јас лично не би поддржал hit-and-run зделки:
> да се преведе
> нешто заради кешот, па после за одржување здравје.
>

П.С. А за колку кеш се работи? :))))
Ѓоре.More information about the Ossm-members mailing list