[Ossm-members] Консолидација на преводите

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Wed Jul 20 20:03:11 UTC 2005


> Ова како што гледам е одлука дали ќе има превод на ОО 2 на
> македонски или не?

Не, само прашањето е кога ќе го има и каков ќе биде.


-- 
дамјан

                  Weird enough for government work.More information about the Ossm-members mailing list