[Ossm-members] Re: Фајрфокс и Тандербрд 1.0.6

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Jul 20 22:57:15 UTC 2005


Arangel Angov wrote:

> Што е финтава со 1.0.6. Зашто нема македонски билдови? Треба они да ги 
> напраат или треба ние да допреведеме нешто прво?


Епа изгледа они не се доволно ажурни пошто тука најдов 1.0.6 македонски 
билд: 
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-aviary1.0.1-l10n/


-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list