[Ossm-members] Re: Фајрфокс и Тандербрд 1.0.6

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Fri Jul 22 01:27:16 UTC 2005


Дамјан wrote:

> Финтата со секој release е дека треба да се провери и одобри од тој 
> што го
>
>менаџира преводот во (т.е. јас). Ајде тестирајте!!!
>  
>
Најверојатно си пробал ама да кажам дека пакетот нема никаков проблем на
мојот Slack. Работите се одвиваат во најдобар ред.

Поздрав Зоки.More information about the Ossm-members mailing list