[Ossm-members] Проект за локализација и =?utf-8?b?IE9wZW5DRA==?=, беше: Консолидација на преводите

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Mon Jul 25 19:09:46 UTC 2005


> > > Сум си забележал негде да го следам развојот на cornice. И ете го
> > > стигнал да има i18n поддршка.
> > >
> > > http://wxglade.sourceforge.net/extra/cornice.html
> >
> > Некој со windows ќе го проба ли програмов дали/колку вреди како
> > најосновен image viewer? Или да предложи друг програм КОЈ Е СЛОБОДЕН
> > СОФТВЕР!
>
> Најзгодни програми за прегледување на слики под Gnome, според мене се
> GQView и gThumb Viewer.

Муабетот е за слободен софтвер за под windows.


-- 
дамјан

               Speak softly and carry a cellular phone.More information about the Ossm-members mailing list