[Ossm-members] Проект за локализација и =?utf-8?b?IE9wZW5DRA==?=, беше: Консолидација на преводите

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Mon Jul 25 21:28:16 UTC 2005


> 7zip


Ова било преведено. Зошто никој не кажува? Знаете кој го превел?

-- 
дамјан

                   It's not a bug, it's tradition!More information about the Ossm-members mailing list