[Ossm-members] Проект за локализација и =?utf-8?b?IE9wZW5DRA==?=, беше: Консолидација на преводите

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jul 25 22:59:52 UTC 2005> ВАЖНО за заинтересираните кои нема да ја читаат поракава до крај: Состанок
> со Метаморфозис ќе има во вторник 26 јули во 12 часот во нивните простории.
> Сите што се заинтересирани и можат да дојдат, добро би било да се таму (ова
> пред се важи за скопјани, тие надвор од Скопје ќе добијат детални
> известувања по е-пошта, освен ако не сакаат да се прошетаат). Пошто
> Метаморфозис се во еден не баш лесно воочлив влез, ќе се чекаме на фонтанта
> во градскиот парк најдоцна до 12:05 на 26. Толку.

За сите заинтересирани:
Договорот за вторник 26.07.2005 во 12 часот (на пладне) кај фонтаната во парк 
сеуште важи.


-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.More information about the Ossm-members mailing list