[Ossm-members] Проект за локализација и OpenCD, беше: Консолидација на преводите

Darko Nikolovski darkon at npk.com.mk
Tue Jul 26 07:56:14 UTC 2005


Новица Наков напиша:

>  
>
>>ВАЖНО за заинтересираните кои нема да ја читаат поракава до крај: Состанок
>>со Метаморфозис ќе има во вторник 26 јули во 12 часот во нивните простории.
>>Сите што се заинтересирани и можат да дојдат, добро би било да се таму (ова
>>пред се важи за скопјани, тие надвор од Скопје ќе добијат детални
>>известувања по е-пошта, освен ако не сакаат да се прошетаат). Пошто
>>Метаморфозис се во еден не баш лесно воочлив влез, ќе се чекаме на фонтанта
>>во градскиот парк најдоцна до 12:05 на 26. Толку.
>>    
>>
>
>За сите заинтересирани:
>Договорот за вторник 26.07.2005 во 12 часот (на пладне) кај фонтаната во парк 
>сеуште важи.
>
>
>  
>
Не да испадне дека мрчам во последен момент или нетшто слично (и онака 
неможам да присувствувам бидејќи е органзирано во работно време),
ама луѓе бе нормални ли сте сред лето да се собирате во 12 саатот на 
пладне?
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: darkon.vcf
Type: text/x-vcard
Size: 335 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20050726/0d9d4087/attachment.vcf>


More information about the Ossm-members mailing list