[Ossm-members] Re: Амарок превод

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Jun 15 16:04:33 UTC 2005


Зоран Димовски wrote:

> Точно :) Преводот е почнат но никако да ми се совпадне со верзијата 
> што ја имам дома 1.2.3 па некои работи се „broken


Дај го, јас веќе почнав со превод.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list