[Ossm-members] Re: Амарок превод

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Wed Jun 15 17:03:35 UTC 2005


On Wednesday 15 June 2005 16:04, Arangel Angov wrote:
> Зоран Димовски wrote:
> > Точно :) Преводот е почнат но никако да ми се совпадне со верзијата
> > што ја имам дома 1.2.3 па некои работи се „broken
>
> Дај го, јас веќе почнав со превод.

Кога ќе си готов кажи, иначе ете го к3б 0.12.
Прекрасно!!

http://gemidjy.softver.org.mk/images/k3b.png

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list