[Ossm-members] Re: Амарок превод

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Wed Jun 15 17:20:21 UTC 2005


Aleksandar Balalovski wrote:

>On Wednesday 15 June 2005 16:04, Arangel Angov wrote:
>  
>
>>Зоран Димовски wrote:
>>    
>>
>>>Точно :) Преводот е почнат но никако да ми се совпадне со верзијата
>>>што ја имам дома 1.2.3 па некои работи се „broken
>>>      
>>>
>>Дај го, јас веќе почнав со превод.
>>    
>>
>
>Кога ќе си готов кажи, иначе ете го к3б 0.12.
>Прекрасно!!
>
>http://gemidjy.softver.org.mk/images/k3b.png
>
>Поздрав
>  
>
Ок сега кој го преведувал k3b? Знам јас го почнав но јас не преведувам 
„Поставки“ така да малку ми е чудно. Ќе може ли ова малку да ми се појасни??


More information about the Ossm-members mailing list