[Ossm-members] Re: Амарок превод

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Wed Jun 15 17:19:17 UTC 2005


Arangel Angov wrote:

> Зоран Димовски wrote:
>
>> Точно :) Преводот е почнат но никако да ми се совпадне со верзијата 
>> што ја имам дома 1.2.3 па некои работи се „broken
>
>
>
> Дај го, јас веќе почнав со превод.
>
ок чекај сега малку ти всушност користиш amarok?
Може ли преводот да се остави на некој што сварно го користи и знае што 
и како треба да се преведува ок?


More information about the Ossm-members mailing list