[Ossm-members] USB - EXTIGY DRIVER

Kocoski Igor igor at sam.com.mk
Sun Jun 19 09:04:40 UTC 2005


Епа Зоц слушај ... ја не да ја имам букмаркинао таа страна ... ееееее .. 
еееее е!! ... Него ако сакаш ке ти дадам пристап до роот  преку SSH па 
решија ти ситуацијата ..ако сакаш. Еве на примиер на Федора работи 
супер, ама Мандрива ме драпа.
Фала во секој случај
       Поздрав
          БУВ
More information about the Ossm-members mailing list