[Ossm-members] USB - EXTIGY DRIVER

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Tue Jun 21 07:47:22 UTC 2005


Kocoski Igor wrote:

> Епа Зоц слушај ... ја не да ја имам букмаркинао таа страна ... ееееее 
> .. еееее е!! ... Него ако сакаш ке ти дадам пристап до роот  преку SSH 
> па решија ти ситуацијата ..ако сакаш. Еве на примиер на Федора работи 
> супер, ама Мандрива ме драпа.
> Фала во секој случај
>       Поздрав
>          БУВ

ајде прати ми податоци на мојата пошта па ќе се обидам уште вечер да си 
поиграам малку :)

Поздрав Зоки.

ПС. Па после не да има да частеш еееееее па кога ќе дојдам у Битола 
мисли му ја (се на твоја сметка :) )More information about the Ossm-members mailing list