[Ossm-members] Ден на слободниот софтвер

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jun 27 23:06:49 UTC 2005


Што праиме со ова? Има ли некој идеја за тоа што би можело да се 
направи. Последно нешто што прочитав е дека настанот се префрлува во 
септември па имаме доволно време до тогаш да смислиме нешто. Нешто појше 
од делење на цедиња? :\

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list