[Ossm-members] Re: Firefox-1.0.1 на македонски

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Wed Mar 2 16:12:07 UTC 2005


> >АЛОО реков да се тестира!!! Не му праќаме на никого ништо додека не се
> >тестира.
>
> Што имаат везе банерите со грешките ебате. 

Затоа што оваа нишка е за грешки. Ако сакаш за банери да збориш направи со 
сопствена нишка.

> Гледаш дека сите пријавија исти грешки, тие се грешките и треба да се
> попраат. 

кои сите???

> Имам забелешка и за еден мој превод во инсталерот, ама тоа најверојатно
> касно е да се менува, или не е? 

Не би мењал ништо сеа, пошто секој patch ќе бара approval и сл. Има некои 
грешкички низ Firefox-от, ама тоа е тоа, ќе ги опраивме после. Стави си bug 
во flyspray.

-- 
дамјан

           Loose bits sink chips.More information about the Ossm-members mailing list