[Ossm-members] Firefox-1.0.1 на македонски

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Thu Mar 3 16:12:01 UTC 2005


On Wednesday 02 March 2005 00:06, Дамјан wrote:
> Ај посебна нишка. Одговарајте тука, кратете го непотребниот текст.
>
> Значи имаме windows build кој е ажурен со сите печеви кои сме ги пратиле.
> Треба да се тестира пред да кажеме дека е официјален. Сеуште не е за
> објавување по сајтови и сл. Linux-build-от кој ќе биде ажурен ќе се појави
> најверојатно утре околу 21:00. МЕК билдот е од 26 февруари, значи не е
> ажурен(*) - но сепак не е лошо да се тестира, посебно инсталацијата пошто
> другиот дел од програмот е мање-више иста.
>
>
Мандраке 10.1, i686 arch, се работи како што треба, сега! Инсталирав со 
инсталерот арно ама првото вклучување имаше менија се само кога кликав на нив 
не се отвараа, како да беше замрзнат firefox-от. Еднаш падна, па се уклучи 
тој Агентот го исклучив и следното пуштање беше фајн...сега е ок...

Поздрав

-- 
If I am silent, I am not blind!


More information about the Ossm-members mailing list