[Ossm-members] Firefox-1.0.1 ?? ??????????

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Mar 3 21:30:54 UTC 2005


> Преведено е името Firefox во преводот? Ако да, од која причина? И според
> кои правила?

here we go again... 

инаку фала на сите што ептен го тестирате Фајрфокс-от, и што го прочитавте 
mail-от на почетокот на дискусијава и што приметивте дека не работи 
инсталирањето на plugin-и.

-- 
дамјан

Actually, Microsoft is sort of a mixture between the Borg and the Ferengi.More information about the Ossm-members mailing list