[Ossm-members] Re: Firefox-1.0.1

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Mar 3 22:57:11 UTC 2005


Дамјан wrote:

>и што приметивте дека не работи 
>инсталирањето на plugin-и.
>  
>

Мене не ми работеше ни пред тоа па си мислев дека не е само до 
македонскиот билд. Сите „плагини“ рачно ги имам инсталирано, а на мојата 
машина старите си работеа добро.More information about the Ossm-members mailing list