[Ossm-members] Firefox-1.0.1 ?? ??????????

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Fri Mar 4 09:57:07 UTC 2005


Дамјан напиша:

> > Преведено е името Firefox во преводот? Ако да, од која причина? И
> > според кои правила?
>
>
>  here we go again...
>
>  инаку фала на сите што ептен го тестирате Фајрфокс-от, и што го
>  прочитавте mail-от на почетокот на дискусијава и што приметивте дека
>  не работи инсталирањето на plugin-и.

Мене све ми работи... (виндоус, и тоа со стар профил)
More information about the Ossm-members mailing list