[Ossm-members] Re: Firefox-1.0.1

decata at mt.net.mk decata at mt.net.mk
Sun Mar 6 16:09:57 UTC 2005


Браво за „Добредојдовте“ конечно да има некаков заклучок. Дајте малку прегледувајте 
други преводи и видете како е преведувано.
Поздрав Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list